Kada se kaže wellness mnogi smatraju da je za to potreban odlazak u neki kozmetički salon ili hotel uz nemali trošak za tretman. Poklonite si wellness tretmane ljepote i relaksacije u ambijentu vlastite kupaonice uz minimalan trošak i maksimalan užitak.  A kao nagradu ćete (osim ušteđenih kuna) sačuvati i unaprijedite zdravlje i izgled vašeg tijela.

wellness 1

wellness 1

Da bi koža blistala, a tijelo bilo puno energije, njegu u vašem kupatilu učinite sastavnim dijelom vaših rituala ljepote. Za to vam je potrebno samo malo mašte i znanja iz aromaterapije, te puno dobre volje i pozitivnih vibracija.

Kao što smo već gore napomenuli – kod pripreme wellness centra u vašem kupatilu pustite si mašti na volju: isprobajte sve oblike preparata koje vam prirodna kozmetika može ponuditi: maske za lice i tijelo, pilinge za čišćenje lica i samomasažu tijela, namažite se ljekovitim blatom i prepustiti se mirisnom djelovanju prirodnih sapuna i soli za kupanje te uljnih mješavina za kupke. Ljepotu prirodne kozmetike čini mogućnost izbora pripravaka prema vašim željama i potrebama kao i prema vašem tipu kože.

Topla voda idealan je medij za maksimalno iskorištavanje blagotvornih učinaka aktivnih tvari u pripravcima. Tako se može prirediti kupka za detoksifikaciju koja čisti organizam od štetnih tvari. Uz nju uobičajeno ide i čaj za poticanje znojenja. Tijekom kupke lagano cijelu kožu prijeđete pilingom za tijelo čime ćete odstraniti odumrle stanice i nakupljene nečistoće na koži, a ujedno trljanjem potaknuti i cirkulaciju što olakšava izbacivanje toksina i opskrbu kože hranjivim tvarima.

wellness

wellness

Za potpuni wellness ugođaj u vašem domu, kao idealan dodatak svakako savjetujemo i korištenje aroma-difuzera s mješavinama
eteričnih ulja raznih mirisnih nota (ovisno o ugođaju koji želite postići).

Nemojte čekati, započnite sa ugodnom aromatičnom relaksacijom još danas i dočekajte proljeće svježi i opušteni.

Danas smo s vama podijelili tek jedan mali segment uživanja u wellness mogućnostima u vlastitom domu. Nastojat ćemo pred vikende koji dolaze podijeliti s vama i razne recepture koje će vam olakšati pripremu raznih kozmetičkih tretmana – stoga već sada najavljujemo za idući petak nastavak zapošete teme uz „Maske za lice i blata za tijelo“.