Tvrtku Studio Aromedica d.o.o. u Rijeci osnovali smo 2011 godine sa ciljem promocije fitoaromaterapije i prirodne kozmetike. Naša je priča započela još 2003 godine kada smo osnovali obrt Studio Aromedica, sa istim ciljem. Bili smo među pionirima francuske škole fitoaromaterapije u Hrvatskoj.

U 10 godina djelovanja snažno smo promovirali fitoaromaterapiju i prirodnu kozmetiku i osvjestili veliki broj građana za korištenjem prirodnih pripravaka za liječenje raznih tegoba, preventivno djelovanje te korištenje prirodne kozmetike za svakodnevnu njegu. Publikacijom članaka o fitoaromaterapiji prisutni smo cijelo vrijeme, kroz novi list ili druga glasila na našem području, putem poratala Naturala, ali i šire.

Kroz našu maloprodajnu trgovinu i web shop popularizirali smo proizvode poput eteričnih ulja, biljnih ulja, hidrolata, difuzera, prirodne kozmetike (gotovih proizvoda te sirovina, pribora i ambalaže za kućnu izradu). Svake godine ulažemo u proširenje naše ponude navedenih artikala. Uvoznici smo renomiranih francuskih robnih marki Florihana i Synergia (SIPF) te Aroflora difuzera.

Vlasnik Studija Aromedica je Valter Ajman, dr.med. i fitoaromaterapeut. Edukaciju iz područja fitoaromaterapije stekao je u francuskoj školi Hipocratus, kao i u učilištima u Hrvatskoj. Predavač je iz fitoaromaterpije i anatomije pri Učilištu Profokus sa edukacijama u Splitu, Rijeci i Zagrebu.

 

Web shop na adresi www.aromedica.hr/cs-cart/